Reglene Til Livets Spill

NETTBASERT LIVSENDRENDE KURS

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Universets 12 Lover hjelper deg...

 

 • Ønsker du at livet ditt skal begynne å flyte – slutt på stress og mas?
 • Ønsker du å finne ro og indre balanse?
 • Ønsker du å bli en bevisst skaper av din egen virkelighet?
 • Ønsker du se hvordan dette universet egentlig fungerer med visse lover som styrer ditt liv og hva du kan gjøre for å være i harmoni med dem?
 • Ønsker du en ny og positiv retning i livet?
 • Ønsker du å vite om din reise fortsetter etter dette livet?
 • Ønsker du å gjøre en forskjell?

Hvis du svarer ja på et eller flere av disse spørsmålene er dette norske nettbaserte video-kurset noe for deg.

 

Kurset vil vise deg hvordan universet er et ordens-univers med regler. Disse reglene er de universale lovene som styrer ditt liv hvert eneste minutt.

 

De er reglene til Livets Spill og de legger grunnlaget for alt som skjer i livet ditt.

 

ALT ER ENERGI

Det er et vitenskapelig faktum at alt er energi og alt vibrerer. Vi lever i et hav av energi der alt er koblet til alt.

 

Dette universet er et intelligent, ordens-univers som er styrt av visse lover.

 

Disse lovene er som reglene til Livets Spill - de har med din energi, frekvens og vibrasjon å gjøre.

 

Når du forstår hvordan disse lovene virker kan du bli en bevisst skaper av din egen virkelighet fordi du blir bevisst på på personlige frekvens som legger grunnlaget for hvordan du "kommuniserer" med universet.

 

 

Universet er så perfekt satt sammen at mange kjente vitenskapsfolk mener det må være en høyere intelligens bak skapelsen. Albert Einstein var en av dem. 

 

Han sa dette:

"Enhver som blir alvorlig involvert i jakten på vitenskapen blir overbevist om at det er en ånd manifestert i lovene i universet, en ånd langt mer overlegent enn det av menneske."


Einstein er ikke den eneste som har sagt at det finnes intelligens i universet.

Kvantefysikkens far, den kjente vitenskapsmannen Max Planck, var av samme mening. Han sa:

 

"All materie oppstår og eksisterer som følge av en kraft som bringer partikkelen av et atom til vibrasjoner og holder dette minste solsystem av atomet sammen. Vi må anta at det bak denne kraften eksisterer et bevisst og intelligent sinn. Dette sinnet er matrisen av all materie." 

I tillegg til Einstein og Planck er det mange andre kjente vitenskapsfolk som også sier at universet er intelligent, som for eksempel professor John Hagelin, professor Bruce Lipton, Dr. Robert Lanza, forsker Nassim Haramein, Dr. Stuart Hammerhoff, professor Fred Alan Wolf og Dr. Joe Dispenza for å nevne noen.

 

Flere vitenskapsfolk sier at denne «ånden» Einstein snakker om er universal bevissthet som gjennomsyrer alt som finnes inkludert oss mennesker. Vi en en del av dette bevissthetsfeltet. 

 

Einstein forstod at energi og materie er to sider av samme sak da han lanserte sin berømte formel e =mc^2. Det vi oppfatter som materie er egentlig komprimert energi.

 

Siden bevissthet gjennomsyrer hele universet kan det ta form som energi eller materie.

 

Du er mye mer enn et menneske av kjøtt og blod. Du består av milliarder av atomer og du er derfor et «energi-vesen» fordi hvert atom er fylt med energi.

 

Som alt annet i universet er du også underlagt lovene i universet som styrer energi, frekvens og vibrasjon.

 

Den utrolige oppfinneren og ingeniøren Nikola Tesla forstod dette siden han var langt forut sin tid. Han sa: 

 

"Vil du vite hemmeligheten med universet må du tenke i form av energi, frekvens og vibrasjon."

FLAKS OG TILFELDIGHETER

Lovene i universet er like reelle som fysikkens lover. Disse lovene styrer våre liv siden de fungerer som reglene til Livets Spill. 

 

Er man ikke klar over disse lovene vil livet virke tilfeldig og styrt av flaks og uflaks.

Den franske filosofen Voltaire sa dette om flaks og tilfeldigheter:

"Ord som flaks og tilfeldigheter ble oppfunnet for å forklare kjente effekter av ukjente årsaker."

Hvis man ser at noen har lykkes, men ikke klarer å se hvordan dette kan ha gått til bruker man ofte ord som flaks og tilfeldigheter - som for eksemple det å være på rett sted til rett tid.

 

Eller dersom man opplever noe negativt som skjer i livet kan man fort ty til ord som uflaks og det å være på feil sted til feil tid.

Voltaire forstod at det ikke finnes flaks eller tilfeldigheter. Alt skjer i henhold til Loven Om Årsak & Virkning. Dette er en av flere universale lover. Ved å fokusere på årsaken vil effekten automatisk komme av seg selv. 

 

Hva betyr det?

 

Det betyr at du høster det du sår.

 

Det du gir din oppmerksomhet til (årsak) vil til slutt ende opp som noe du høster i ditt liv (virkning).

 

Det du bevisst eller ubevisst tenker mye på vil til slutt komme inn i ditt liv uansett om det er negativt eller positivt.

HARMONI MED LOVENE

Noen mennesker ser ut til å være født under en lykkestjerne. De lykkes i alt de foretar seg - om det er innen forretningslivet, helse, familie, forhold osv.

 • Er de spesielle?
 • Er de unike?
 • Er de supermennesker? 
 • Har de et spesielt talent eller egenskap som skiller dem ut fra alle andre?

Nei.

 

Dette handler ikke om flaks, tilfeldigheter, egenskaper eller talent. Det handler om å være i harmoni med Lovene i Universet.

 

Mennesker som lykkes er i harmoni med disse lovene enten de er klar over det eller ikke. De fleste som lykkes er faktisk ubevisste om at de "spiller på lag" med disse lovene som ligger til grunn for Livets Spill.

 

Nå kan du bli innviet i hva som må til for å lykkes ved å bli bevisst på hvordan disse lovene fungerer.

 

Du kan bli en mester i å håndtere Universets 12 Lover. Dette nettbaserte video-programmet gir deg den innsikten du trenger for å komme  harmoni med lovene slik at livet ditt begynner å flyte som aldri før.

 

Følger du instruksene som dette kurset tilbyr og begynner å integrere de 12 lovene i din hverdag vil du oppleve store positive endringer i livet ditt. 

 

Det kan kanskje virke som en drøy påstand, men faktum er at de universale lovene er like reelle som de fysiske lovene. Følger man lovene er utfallet gitt. Det er som å leve etter reglene til Livets Spill.  

FEEDBACK-LOOP

Du får innblikk i hvordan skapelsen består av sinn, bevissthet og energi. Universet fungerer som et ordenssystem med finjusterte lover som viser oss hvordan vi styrer våre liv med vår energi, frekvens og vibrasjon.

 

Ny, banebrytende forskning ser stadig dagens lys. Det foreligger nå forskning som viser at alt i universet er koblet sammen via protonene i hvert atom.

 

Forskningen viser også at universet er intelligent og lærer om seg selv gjennom oss. Det fungerer som en gigantisk feedback-loop - en slags tilbakemeldings-mekanisme.

PERSONLIG FREKVENS - DU HØSTER DET DU SÅR

Det du tenker og føler setter opp din personlig frekvens som "går ut av kroppen" din og "kommuniserer" vibrasjonsmessig med universet og universet responderer.  Det du derfor "sender ut" i form av frekvens og vibrasjon er det som vil komme tilbake til deg.

 

Du høster det du sår.

ET KOMPLETT KURS

12 Universale Lover For Kropp, Sinn & Sjel

Hver og en av oss er unike, sammensatt av en bestemt energi som vibrerer i forskjellige toner av følelser, styrke og mål.

 

I dette store ukjente universet er det visse lover som binder oss alle sammen og forener oss - det er de universale lovene. Når alt brytes ned viser det seg at vi alle er koblet sammen med hverandre og til alt annet som også eksisterer... 

 

...og ved å nå ut til denne forbindelsen og koblingen kan vi få en grundig forståelse av våre liv, manifestere våre mål og oppnå glede, indre ro og harmoni.

 

Universets 12 Lover kurset vil vise deg hvordan dette komplekse nettverket av forbindelser faktisk fungerer, og hvordan du kan benytte universets lover for å leve et liv som er meningsfylt og fylt med manifestasjoner av dine største ønsker.

 

Dersom du ønsker å håndtere alle aspekter av din eksistens og oppdage den åndelige kraften til universets energi for kropp, sinn og sjel, er dette kurset det du trenger.

DETTE FÅR DU...

 • INDRE RO OG BALANSE

  Det blir tatt med på et dypdykk inn i temaer som berører kropp, sinn og sjel. Du vil få et "fugleperspektiv" på hvordan universet fungerer via de 12 Lovene. Dette vil bidra til mer harmoni, indre ro og balanse. Når du lever i harmoni med lovene blir du en bevisst skaper av din virkelighet noe som vil bidra til at du vil nå dine mål raskere.

 • MER FLYT I LIVET 

  Du blir vist en meget enkel og effektiv øvelse som du kan gjøre for å heve din vibrasjon og frekvens. Øvelsen er forskningsbasert. Kursholder Camillo Løken vil også vise hvordan du kan benytte denne øvelsen i kombinasjon med en effektiv teknikk for å integrere lovene inn i livet ditt. Denne kombinasjonene vil bidra til at livet ditt begynner å flyte mer og mer. Motgang og slit begynner å svinne hen. 

 • UBEGRENSET TILGANG 

  Du får ubegrenset tilgang til Universets 12 Lover kurset med spennende, lærerik og banebrytende informasjon. Kurset er tilgjengelig i vårt medlemsområde.

 • 19 VIDEOER - 6 TIMER

  Kurset inneholder 19 videoer fordelt på 4 deler med nesten 6 timers video-tid:
   

  Del 1:  Introduksjon  (1 video)
  Del 2: Sinn, Bevissthet og Energi (3 videoer)
  Del 3: Oversikt (1 video)
  Del 4: De 12 Lovene, Oppsummering, Effektiv Teknikk & Øvelse (14 videoer)

 • INGEN BINDING

  Det er ingen månedlige avgifter for å få tilgang til dette kurset. Du betaler kun en gang og har deretter ubegrenset tilgang. 

 • BRUKERVENNLIG PLATTFORM

  ​Kurset tilbys på en meget brukervennlig og populær nettplattform som heter Kartra. Du får derfor tilgang til kurset på alle dine enheter: smart-telefon, nettbrett og PC/Mac. Programmet er video-basert og kursholder Camillo Løken vil vise og guide deg igjennom de ulike lovene.

 • BONUSGAVE VERDT KR.500

Kjøper du Universets 12 Lover kurset i dag får du også en bonusgave verdt 500 kr.

 

Gaven er Bli Bevisst Din Livsoppgave Pakken - også kalt Manifester Skjebnen - som inneholder spennende informasjon som vil hjelpe deg til å finne din livsoppgave. 

 

Denne energi-pakken inneholder et verdifullt kompendium i pdf format samt en audiofil i mp3 format som tilsammen vil gi deg en sterk klarhet i ditt liv og sørge for at du forstår mer om veien din videre.

VISNING AV MEDLEMSOMRÅDET

I denne videoen få du en liten sniktitt av medlemsområdet til Universets 12 Lover kurset:

MYE FOR PENGENE

KURS AV HØY KVALITET

du sparer tusenvis av kroner


Du sparer tusenvis av kroner med dette livsendrende kurset. Andre kurs med dette nivået av kvalitet og kvantitet kan fort koste fra 4000 til 5000 kroner. Du får ubegrenset tilgang for kun en brøkdel av denne prisen.

Faktum er dette:

Hvis du velger en universitetsutdannelse og deretter går videre for å ta en mastergrad (f.eks. MBA eller  MSc) vil det ta ihvertfall 5-7 år og det vil koste flere hundretusen kroner. Tall fra Lånekassen viser at gjennomsnittsgjelden for en ferdig utdannet Mastergrad student er kr. 360000. 

 

2 x Mastergrad
Kursholder Camillo Løken tilbrakte nesten dobbelt så mye tid som tiden det tar å få en mastergrad på å finne ut hvordan dette universet virkelig fungerer. Han satte seg inn i de universale lovene og hvordan de påvirker våre liv på flere plan. Camillo har tilbrakt de siste 15 årene av sitt liv til å finne svar på hva som skal til for å skape et liv med harmoni, balanse og oppfylte ønsker. Resultatet er et innholdsrikt kurs av høy kvalitet.


Du kan nå dra nytte av all denne kunnskapen Camillo tilegnet seg. 

 

Du trenger ikke å bruke mange år med studier eller tusenvis av kroner for å akkumulere og sette deg inn i  all denne informasjonen. Det er allerede gjort for deg. 

 

Du får alt servert i et enkelt og effektivt kurs med ubegrenset tilgang til all innsikt og kunnskap for en utrolig rimelig pris.

ØKT GLEDE

MER VERDIFULLT ENN PENGER

Universets 12 Lover kursets verdi vil bli målt i din økte lykke. Selve pengeverdien av kurset er på flere tusen kroner siden det er basert på mer enn 15 års studier om hvordan dette universet fungerer og påvirker oss gjennom sine lover. 

 

Den gode nyheten er at du ikke trenger å betale 5000 eller 4000 kroner for dette livsendrende kurset.

Camillo ville ikke prise det så høyt og kun gjøre det tilgjengelig for noen få. 

 

Du trenger ikke engang å betale 3000 kr.

  Hva med 2000 kroner?

  Nei - ikke det heller.

   

  Hva med 1750 kroner?

  Nei, ikke engang det.

  DAYS
  0
  0
  HOURS
  0
  0
  MINUTES
  0
  0
  SECONDS
  0
  0

  TIDSBEGRENSET

  SPESIAL TILBUD

  Du får ubegrenset tilgang til hele kurset og til bonusgaven for den lave prisen av kun...

  kr 3000,- (veil- pris)

  1600,-

  TILBAKEMELDINGER

  Hei Camillo, jeg takker deg for at du har skapt dette kurset. For meg oppfattes det som et lynnedslag i mitt liv. Fra nå av blir det før og etter kurset. Det blir en del av resten av dette livet. 

   

  Det er så herlig og finne noen som sier noe av det jeg har tenkt mye på. Og for meg er det og fint å oppdage at noen av lovene er som sitat fra Bibelen. For eksempel: « det du gir får du 10-fold tilbake» og «gi så skal du få»

   

  • Med dette kurset får jeg nye impulser og jobbe etter. 

  • Jeg får hjelp til og bli et bedre menneske. 

  • Kurset gir hjelp til og tenke positivt. 

  • Kurset gir forståelse for at vi har det bra her vi bor, vi læres i å sutre mindre. 

  • Kurset gir deg et tankesett som kan gjøre deg mer fredfull. 

  • Blir mer fokusert. 

  • Kurset gir selvtillit. 

   

  Mvh Tone Lakseide

   

   

   

  Jeg har stor glede av dette kurset og anbefaler alle å kjøpe.
  Jeg har hatt med kurset på ferie og opplevd lov for lov ettersom vi har tatt de for oss. Og eksempler har vist seg, veldig gøy!
  Du har gjort en god jobb.
  Med vennlig hilsen Aina Wasmuth

   

  Tuuuusen takk for et fantastisk kurs :) Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min.

  Jeg prøver å tenke ut både ros og konstruktiv kritikk når det gjelder presentasjonen din. For min del blir det bare ros som tilbakemelding. 
  Med vennlig hilsen Catherine Halvorsen

  Takk for et flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og tatt dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund. Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.

  Med vennlig hilsen Elisabeth Kjellstrøm

  Takk for et utrolig bra kurs:)
  Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Tusen takk. 
  Med vennlig hilsen Anita Range

  TAKE ACTION NÅ FOR Å ENDRE LIVET DITT

  TAKE ACTION

  Camillos mangeårige erfaring med de 12 universale lovene gjør ham sikker på at du vil oppleve kurset som veldig nytting. Ikke bare det - etterpå vil du ikke kunne forestille deg et liv uten en grundig forståelse av lovene.

   

  Kurset vil gi en trinnvis veiledning for din transformasjonsreise, noe som fører til et oppfylt og meningsfylt liv. Take Action nå, siden dette er et begrenset tilbud. Det er kun for de som er klare å endre sin fremtid nå!


  INGENTING i livet ditt VIL ENDRES dersom du ikke gjør noe…

  Du kan forandre livet ditt til det bedre, akkurat som mange før deg, og Camillo vil hjelpe deg med det!

  Uansett hva du ønsker å oppnå er det mulig.

   

  Følger du instruksene i dette kurset vil livet ditt endre seg. Det må gjøre det fordi det er styrt av de universale lovene. Er du i harmoni med lovene vil livet ditt begynne å ta av. 

   

  Du har nå et valg ...
  ... Du kan gjøre denne ene rimelige investeringen i dette kurset og se at livet ditt begynner å endre seg..

   

  Eller ... Du kan fortsette å leve livet ditt akkurat slik det er nå å se de samme resultatene år inn og år ut ...

   

  Ingenting vil endre seg dersom du ikke gjør noen tiltak. 

   

  Ta det første skrittet ved å investere i dette livsendrende kurset...og om noen få minutter fra nå kan du gratulerer deg selv fordi du tok den riktige beslutningen om å gjøre dette nå.

   

  Take Action før dette tidsbegrenset tilbud forsvinner. Du får umiddelbar tilgang til hele kurset for en brøkdel av kostnaden sammenlignet med andre kurs med dette nivået av kvantitet, kvalitet og verdi! Og ...... du får også bonusgaven til en verdi av kr 500.

  TIDSBEGRENSET TILBUD

  DAYS
  0
  0
  HOURS
  0
  0
  MINUTES
  0
  0
  SECONDS
  0
  0

  INVESTERING FOR LIVET 

  Informasjonen i dette kurset er basert på mer enn 12 år med akkumulert informasjon om kropp, sinn og sjel. Det inneholder 19 videoer med nesten 6 timers video-tid samt en bonusgave til kr. 500. Verdien på  

  dette kurset er flere tusen kroner.

  DU SPARER 1000 KRONER

  Veiledende pris er satt til kr. 2500, men handler du før klokken har telt ned til null får du kurset får kun kr. 1490. Du sparer 1000 kroner.

  kr. 1490 (kr. 2500,-)

  TAKE ACTION NÅ 

  Ingenting i livet ditt vil forandre seg hvis du ikke utfører handlinger. Take Action nå og lær deg de 12 lovene. Du får kurset til spesial-tilbud og med på kjøpet får du en verdifull bonusgave verdt 500 kroner. 

   

  Bestem deg for å gjøre en endring i livet. Skaff deg kurset nå.

  CAMILLO LØKEN

  Universets 12 Lover kurset er basert på akkulumert og livsendrende informasjon akkumulert av Camillo Løken de siste 12 år.
   

  Camillo er gründer, forfatter og foredragsholder. Han jobbet som senior produktsjef i et av verdens største farmasøytiske selskap i mange år før han etablerte seg som forfatter og foredragsholder innenfor temaer som bevissthetsøkning, kropp, sinn & sjel, energi og materie, tanken og hjertets kraft for å nevne noen.


  Hans foredrag og kurs har hjulpet mange mennesker til bedre liv. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs i Norge i tillegg til foredrag i USA. Camillo har utgitt bøkene Bevissthetsskiftet og Skapelsens Paradoks på engelsk og norsk. Han siste bok er Hva er grunnen til at noen lykkes...og andre ikke?


  I mer enn 12 år har Camillo vært lidenskapelig opptatt av å synliggjøre broen mellom ånd og vitenskap. Han har møtt, intervjuet og jobbet med meget innsiktsfulle spirituelle mennesker samt forskere innen kvantefysikk.  Han har studerte Universets 12  Lover i en årrekke. I dette kurset viser han deg hvordan det å være i harmoni med disse lovene vil føre til store, positive endringer i livet ditt. 

   

  TILBAKEMELDING 

  Mye av informasjonen som Universets 12 Lover er basert finner man også igjen i Camillos bøker. 

   

  Nina Ferguson, redaktør i Energica, sier dette om Camillos bok Skapelsens Paradoks:

   

  “Camillo Løken er drevet av en prisverdig overbevisende og uopphørlig indre trang til å utforske broen mellom ånd og vitenskap, så å si bevise at det usynlige er synlig for andre sanser enn øyet. Et mer bærekraftig prosjekt i vår tid hvor den som befatter seg med det åndelige latterliggjøres og mistenkeliggjøres i media og fornektes eller forties fra viten- skapelig hold, er vanskelig å tenke seg.

   

  Vitenskapen står på stedet hvil, og mennesket har altfor lenge gått på eksistensiell tomgang. Sjelen vår roper etter tilkobling til en høyere forbindelse. Skapelsens paradoks kan være giret som gjenkobler oss til motoren slik at vi endelig beveger oss fremover i en verden med ånd og vitenskap i skjønn og sann forening.”

   

  - Nina Ferguson redaktør Energica 

  © Copyrights by Camillo Løken. All Rights Reseved.