Boka-Bevissthetsskiftet

 

Bevissthetsskiftet3D

Fantastisk bok, en skikkelig pageturner ♥ -
Grethe Røsnes


feedbackLes flere tilbakemeldinger fra leserne lenger ned på siden eller se denne videoen:

 

                                                                                                       
                       
kjop-naa
Boken kan kjøpes i nettbutikken her


 

 

Bevissthetsskiftet3D400

           
Kontroversielle temaer 
Bevissthetsskiftet er en bok som tar opp kontroversielle temaer som reinkarnasjon, døden, astral planet, karma, sjelevandringer, nær-døden opplevelser og mye mer.

Lilli-Camillo
Bevissthetsskiftet er skrevet av  Camillo Løken og Lilli Bendriss


Hvem er vi?  
Hvor kommer vi fra?   Hva gjør vi her?   Hvor skal vi?

Dette er spørsmål mennesker har stilt seg selv til alle tider. Denne boken tar for seg hvert av disse spørsmålene.

Lilli Bendriss har evnen til å kanalisere informasjon fra "den andre siden" og sammen med Camillo Løkens lidenskap og mange års studie etter å finne svar på livets gåte, deler de sitt syn på virkeligheten med leseren. Denne boken tar for seg et spekter av interessant forskningen og litteratur innen det metafysiske, spirituelle området og dette har bidratt til å gi forfatterne svar på disse fire spørsmålene.

Boken er en samling av et enormt stort materiale som dekker ulike emner som energi, frekvenser og vibrasjoner, døden, sjelen, karma, reinkarnasjon, bevissthet, tanker og tankemønster, nær-døden opplevelser, dimensjoner og tetthetsnivåer, astralplanet, bevisshetsøkning og mye mer. Vi lever i en tid hvor menneskeheten kan ta sitt neste skritt i evolusjonen fra Homo Sapiens til Homo Luminious - Det Opplyste Mennesket. Det krever et bevissthetsskiftet i hver og en av oss. Forfatterne ønsker med denne boken å bidra til at dette skiftet skal finne sted for oss alle.


  
kjop-naa

Boken kan kjøpes her - gå til nettbutikk 


Bevissthetsskiftet har startet


                                                                                                                                                                                

kjop-naa 
Boken kan kjøpes her - gå til nettbutikk

 

 

feedback

                                   

Uttalelser fra leserne  av Bevissthetsskiftet


EN RØRENDE HISTORIE: Les denne rørende historien fra Jan Tore Almeland som forteller at innholdet i boka hjalp ham å komme tilbake på beina igjen etter et tøfft sykehus opphold hvor han var lam fra brystet og ned. Les historien her


Løp og kjøp. Spennende lesning. Vitenskapelig fakta, meta fysikk, og ny interessant informasjon. Mariann Leliënhof


JAAAAA ...LØP OG KJØP ♥ boka er bare fantastisk ♥ leser så øya blir STORE, og mange "vissheter" om Vedic Art- intuitiv maling, faller på plass for meg ♥.TUSEN TAKK - Live Dybendal


Fantastisk bok, en skikkelig pageturner ♥ - Grethe Røsnes


Anbefaler alle å kjøpe boken Bevisthetsskifte.♥ -
Anita Larsen


Hei Camillo! Du verden for en flott bok du har produsert sammen med Lilli! Jeg har lest spirituell litteratur i 10 - 15 år.... Det meste av bøkene som er kommer ut på Energika de siste årene +++ :-) Jeg har ellers søkt inn i det sjelelige aspektet av livet mitt i over 30 år! Bl a hatt flotte kanaliseringer med både Lilli og Silja Winther. Jeg har også holdt en rekke foredrag om det spirituelle! Det var spennende lesing når du fortalte om din utvikling og foranledningen til boken! Og så til poenget! Boken oppsummerer all lesingen min! Setter studiene mine i perspektiv... og tilrettelegger neste trinn av min vekst/utvikling! Takk! og takk! - Terje Lie Pedersen


Jeg leser i boken deres, og den er meget interessant. Jeg anbefaler den på det aller høyeste - Kåre Gøran Mangen Tjelte


Takk for den storslåtte boken som dere har skrevet:) Jeg syntest boken var så opplysende og den satte liksom ting i perspektiv for meg:) - May Amundsdatter


Jeg driver og leser boka nå! Den anbefaler jeg på det sterkeste!! Løp og kjøp ;) - Yvonne Vornes


Hei! Kjøpt boka og begynt å lese ! Går nesten ikke an å legge den fra seg! :) - Eva Strand


Må si at boka Bevissthetsskiftet er kjempebra! Tenkte først at det tall og annet dill dall som det bruker å være i mange bøker. Men det var det ikke i denne! Synes kapitlet om sjelen var veldig bra! Godt jobbet! :)) ♥ Helge


Takk for ei strålende bok.... har vært en berikelse å lese!! Anbefales :) Maria Søbstad


For en fantastisk bok. Jeg har lest den fra perm til perm i et "jafs" og ikke klart å legge den fra meg. Så mye forskning og dokumentasjon som er bearbeidet og fremlagt på en lett og forståelig måte. Denne boken bidrar virkelig til et bevissthetsskifte. Mange, mange takk - til Camillo og Lilli - Margrethe Kvisle


Lars Kilevold:

Denne boka sammenfatter mange fantastiske teorier om de virkelig store spørsmålene i livet. Den er spekkpakket med lettfattelig presentert informasjon.
Bevissthetsskiftet er helt klart en bok jeg kommer til å kjøpe til mange og anbefale til enda flere. Lars Kilevold - låtskriver og kjent som mannen bak hitlåter som "Livet er for kjipt", "Ute til lunsj" og "Respekt for Grandiosa".


Marianne S. Behn:
Menneskeheten er på en unik reise i universet. Akkurat nå er det en tid med store muligheter for hver enkelt av oss - til igjen å forbinde seg sterkere med det guddommelige - med helheten - med kosmos.
2012 har lenge lyst mot oss som et magisk vendepunkt i menneskehetens historie. Et av stikkordene for denne epoken er BALANSE - på alle plan og nivåer.
 Bevissthetsskiftet mot 2012 og videre - er et informativt og viktig bidrag i denne prosessen. - Marianne S. Behn - forfatter av boken Stjerner & Krystaller, Rosenterapeut og programleder Den Andre Siden på Kanal FEM.


Gillian R. Godtfredsen:
Bevissthetsskiftet gir oss svarene på de store spørsmålene.
 Med klarhet og tydelighet forklares årsaken bak årsaken til livets og eksistensens utfordringer.
Sannhetene i denne boken gjør oss bedre i stand til å forstå og mestre livets reise. Gillian R. Godtfredsen - internasjonalt anerkjent og dyktig healer. NLP trener, coach og mentor. Grunnlegger av The Paradigm Academy for Holistic Studies.


Hei Camillo og godt nytt år!
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på ringvirkningene som har skjedd, siden jeg var med på Ånd og Vitenskap i Haugesund.  Det er helt tydelig at noe åpner seg hos meg. Jeg vet ikke om det har en direkte sammenheng med det jeg opplevde på kurset, det jeg leser i boken (Bevissthetsskiftet), eller The Language of Light - kanskje en fin kombinasjon av alle.
Jeg opplever at alt akselererer mye raskere enn normalt - som om en dør har åpnet seg og opplevelser, mennesker og informasjon kommer svært lett til meg. Opplevelser og mennesker som jeg trenger å møte nå, for å videre utvide min forståelse av hva som skjer med meg og hva det er jeg egentlig forstår og skal forstå.  Det er som om jeg blir presentert den informasjonen jeg søker, litt etter litt, gjennom nye mennesker og nye tankemønstre. 2012 har en utrolig kraft! Det merker jeg på graden av manifestasjon, visualisering og en gjennomstrømmende følelse av kjærlighet som omslutter alt. Det er en underlig, underlig, Vidunderlig følelse, og jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet overfor deres prosjekter, deres forerag og deres genuine inspirasjon. Det er så godt å kjenne at jeg ikke er alene!!! Så takk til deg Camillo, og takk til deg Lilli - og duallverden for et år dette ER og kommer til å bli.

Lykke til videre på deres vei, og takk for at dere kvister løype for oss andre som igjen kan resonnere dette videre gjennom å være en himla svær rød prikk.
Hilsen T.E
 

 

kjop-naa
 
Boken kan kjøpes her - gå til nettbutikk

 


 

 

Bevissthetsskiftet i media

 

Bevissthetsskiftet ble omtalt i bladet Visjon - mars 2011

lilli-camillo-half

I forbindelse med lansering av boken Bevissthetsskiftet ble forfatterne Camillo Løken og Lilli Bendriss intervjuet av bladet Visjon i deres mars utgave. Les intervjuet her som pdf artikkel 

 

Bevissthetsskiftet omtalt på God Morgen Norge 13.jan 2011

gmn

13.januar ble Lilli Bendriss og Camillo Løken intervjuet av God Morgen Norge på TV2 om
bokutgivelsen  Bevissthetsskiftet. Begge bøkene gis ut på eget forlag som de
har startet sammen - Galileo Forlag. Se intervjuet her:

 

                                                                                                                                                                     

 

 

 

Høyere Bevissthet


Spennende video som tar for seg de samme spørsmålene som boken Bevissthetskiftet. Er vi alle EN? Skaper vi vår egen virkelighet med vår tanker og følelser?


FinerMinds som har utgitt videoen sier:
Hva om det er en mye mer ekspansiv virkelighet utover det våre fem sanser forteller oss? Faktisk er de 5 sansene ganske begrenset i omfang. Menneskeheten synes å utvikle seg til en høyere tilstand av å være og vi begynner å få et glimt av et mye større bilde av "virkeligheten" - og vår viktig rolle i å skape denne virkeligheten. Hvis dette er tilfelle, er det på tide for oss å begynne å stille noen svært viktige - og for "old school" tankesett, provoserende - spørsmål. Er du klar til å seriøst tenke utenfor boksen? Sjekk da ut denne korte videoen:

 

                                                                                                                                                               

  Følg Bevissthetsskiftet på Facebook

Bevissthetsskiftet